draft Programmatic Header

Afrit 10 - Programmatic Insights

09 mei 2019

Programmatic buying is dé toekomst. Maar wat is het juist? Voor de ene is het een frisse wind van modernisatie, voor de andere een orkaan die alles in chaos achterlaat. Het wordt dus hoog tijd dat we alles eens op een rijtje zetten, zodat iedereen helemaal mee is met deze snel ontwikkelende technologie binnen de advertentiemarkt. In deze podcast onderwerpt onze collega Charlotte van Coevorden 4 experts aan enkele rake vragen rond programmatic buying. Op zoek naar antwoorden die al jouw twijfels rond programmatic zullen wegnemen.


Beluister de podcast

 

Charlotte van Coevorden

Digital Transformation Manager at Mediahuis

De interviewer van dienst voor deze aflevering is onze collega Charlotte van Coevorden. Als Digital Transformation Manager is zij onder andere verantwoordelijk voor het integreren en optimaliseren van programmatic buying binnen Mediahuis. Charlotte weet dus als geen ander waar de moeilijkheden van programmatic liggen. Waarom zou je programmatic buying aanraden? Wat zijn de grootste uitdagingen van programmatic in 2019? Hoe integreer je het in je bedrijfsstrategie? Met deze (en meer) vragen trok Charlotte naar onze 4 gastexperts.

 

Valérie Latronche

Managing Director France & Belgium, Rubicon Project

Valérie Latronche komt helemaal uit Parijs om ons de geheimen van programmatic buying uit de doeken te doen. Valérie is reeds 2 jaar Managing Director van Rubicon Project,  een technologisch bedrijf dat inzet op het automatiseren van aan- en verkoopprocessen binnen de advertentiemarkt. We zouden kunnen stellen dat niet Frans maar ’Programmatic’ de moedertaal is van Valérie, en ze doet er alles aan om het voor ons verstaanbaar te maken. 

Valérie Latronche

 

Arnaud Destrée

Head of Trading Desk at Havas Media Group

 Volgens zijn LinkedIn-profiel is Programmatic Advertising één van de specialiteiten van Arnaud. Als je het schopt tot Head of Trading Desk bij Havas Media Group kan het haast niet anders. Arnaud heeft het in deze aflevering honderduit over zijn job en zijn jarenlange ervaring met programmatic.

Featured Arnaud

 

Benjamin Sekkai

Market Director Belgium & Portugal, AppNexus

 AppNexus is een multinational technologiebedrijf dat een softwareplatform beheert voor programmatic advertising. Benjamin Sekkai heeft binnen dit bedrijf de leiding over de Belgische en Portugese markt. Hij adviseert verschillende media agencies, trading desks en directe adverteerders over programmatic buying. Benjamin past dus perfect in ons rijtje van experts.  

Featured Benjamin

 

Valérie Poncelet

Programmatic & Yield Expert at Mediahuis

Collega Valérie Poncelet is Programmatic & Yield expert bij Mediahuis. Maar wat is dat juist? Hoe maakt een publisher als Mediahuis gebruik van programmatic buying? Valérie Poncelet weet de antwoorden op deze en andere vragen. Daarom is zij onze programmatic expert uit eigen huis.

Featured Valérie Poncelet

 

Kom alles te weten over programmatic buying,

beluister het volledige interview in onze podcast, Afrit 10

 

Beluister de podcast hier

Categorie: Programmatic, Podcast

Sander Verniers

Auteur Sander Verniers

Geboren in 1987 tussen het Atomium en de Basiliek van Koekelberg draaide Sander al snel mee op het ritme van de hoofdstad. Na zijn studies Marketing en Digitale Marketing stapte hij op het vliegtuig op zoek naar het einde van de wereld, alvorens zich opnieuw in het Brusselse te vestigen. Eenmaal terug op temperatuur ging hij aan de slag bij zowel merken als reclamebureau’s waarna hij definitief neerstrijkt bij Mediahuis.