Onderzoek

Om een sterke campagne te lanceren heb je betrouwbare data en onderzoek nodig. Wij verzamelden een heleboel inzichten om jou hierbij te helpen. Duik in onze studies en leer alles over consumenten, merken en media. Heb je een vraag over een van onze onderzoeken? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Is jouw merk Future Forward?

 

Mediahuis Connect & GfK Belgium peilden naar de future-proofness van markten en merken. Ontdek in dit e-book wat jouw merk Future Forward maakt en speel zo nog beter in op de verwachtingen van consumenten.

+ LEES MEER

Veerkracht en merkrelevantie

 

Relevantie: voor menig marketeer is het zowat de heilige graal van efficiƫnte communicatie. Maar wat betekent het concreet? En hoe zorg je ervoor dat jouw merk relevant is voor je doelgroep? Een grootschalig nationaal onderzoek, uitgevoerd door onderzoeksbureau Burat en UGent in opdracht van Mediahuis Connect, geeft voor het eerst concrete invulling aan het begrip merkrelevantie. En wat blijkt? Als merk of bedrijf ben je relevant als je je doelgroep helpt om veerkrachtig in het leven te staan.

+ LEES MEER