Onderzoek

Om een sterke campagne te lanceren heb je betrouwbare data en onderzoek nodig. Wij verzamelden een heleboel inzichten om jou hierbij te helpen. Duik in onze studies en leer alles over consumenten, merken en media. Heb je een vraag over een van onze onderzoeken? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Consumer Dating

Mediahuis Connect gaat voor een perfecte match tussen merken en consumenten


2018 is het jaar waarin Mediahuis Connect zich 100% op audiences richt. En dat geldt dus ook voor het nieuwste onderzoeksproject “Consumer Dating”. Met onderzoeken zoals “Veerkracht” en “Future Forward” positioneert de regie zich al een tijdje als kennisdeler in de markt. Daar waar de focus toen op merken lag, is die in het huidige onderzoek naar consumenten gericht. Want voor efficiënte communicatie is het uitermate belangrijk dat merken hun consumenten helemaal begrijpen.

+ LEES MEER

Is jouw merk Future Forward?

 

Mediahuis Connect & GfK Belgium peilden naar de future-proofness van markten en merken. Ontdek in dit e-book wat jouw merk Future Forward maakt en speel zo nog beter in op de verwachtingen van consumenten.

+ LEES MEER

Veerkracht en merkrelevantie

 

Relevantie: voor menig marketeer is het zowat de heilige graal van efficiënte communicatie. Maar wat betekent het concreet? En hoe zorg je ervoor dat jouw merk relevant is voor je doelgroep? Een grootschalig nationaal onderzoek, uitgevoerd door onderzoeksbureau Burat en UGent in opdracht van Mediahuis Connect, geeft voor het eerst concrete invulling aan het begrip merkrelevantie. En wat blijkt? Als merk of bedrijf ben je relevant als je je doelgroep helpt om veerkrachtig in het leven te staan.

+ LEES MEER